SECCIÓ EN PRIMÍCIA

EN PRIMÍCIA és una secció que ens permet parlar i debatre sobre tems i gèneres de l’audiovisual amb la presència de grans professionals del sector. Una ocasió única per a escortar en directe als protagonistes (actors, actrius, directors i directors, guionistes…) que fan possible la realitat cinematogràfica i televisiva del moment.

EN PRIMICIA es una sección que nos permite hablar y debatir sobre temas y géneros del audiovisual con la presencia de grandes profesionales del sector. Una ocasión única para escuchar en directo a los protagonistas (actores, actrices, directoras y directores, guionistas…) que hacen posible la realidad cinematográfica y televisiva del momento.

CINEMA SOCIAL: ACOLLIMENT FAMILIAR
CINE SOCIAL: ACOGIMIENTO FAMILIAR

En esta ocasió, presentarem el curtmetratge “24 Siete”, programat en la Secció Oficial del nostre Festival i nominat a Millor Curtmetratge Argumental. Realitzat per Santiago Requejo, director guardonat amb més de 100 premis nacionals i internacionals, “24 Siete” aborda la realitat de l’acolliment familiar especialitzat que té com a objectiu proporcionar un entorn familiar per a xiquets i xiquetes amb especials dificultats i que viuen actualmente en institucions residencials.

En esta ocasión, presentaremos el cortometraje “24 Siete”, programado en la Sección Oficial de nuestro Festival y nominado a Mejor Cortometraje Argumental. Realizado por Santiago Requejo, director galardonado con más de 100 premios nacionales e internacionales, “24 Siete” aborda la realidad del acogimiento familiar especializado que tiene como objetivo proporcionar un entorno familiar para niños y niñas con especiales dificultades y que viven actualmente en instituciones residenciales.

Data / Fecha: Dimecres, Miércoles 11 de octubre
Hora: 11.00
Lloc / Lugar: Auditori del Mercat

CONVIDAT/ INVITADO
• JOSU GAGO – Productor del curtmetratge “24 Siete”